• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Kılıç: `Olaylar Akdeniz Oyunları`nı etkilemez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 20-30 Haziran`da yapılacak olan Akdeniz Oyunları tesislerini incelemek için Mersin`e geldi.


Tesislerde yapılan incelemelerin ardından basın mensupları ile bir araya gelen Bakan Kılıç, soruları yanıtladı.


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, son günlerde Türkiye`de yaşananların olimpiyat vizyonuna, uluslararası organizasyonlardaki güvenilirliğe ve Türkiye insanının iş yapma, yönetme becerisine gölge indireceği düşüncesinde olmadığını belirtti.


Bir gazetecinin son günlerde yaşanan olayların Akdeniz Oyunlarını etkileyip etkilemeyeceği yönündeki sorusuna Kılıç şöyle cevap verdi: "Başka Türkiye yok. Bu ülke bizim. Bu ülkede yaşayan 76 milyon yüreğin her biri bizim kardeşimiz yurttaşımız dert ortağımız çözüm ortağımız. Bizi bir birimizden daha çok seven birinin olduğunu zannetmiyorum. Dünya görüşümüz hayata bakış açımız ne olursa olsun bu gibi zamanlarda bir birimize kenetlenmenin ön plana çıkması gerektiğini düşünüyorum"


Tüm kesimleri itidal ve sükûnet çağrısı yapmaya davet eden Kılıç, "Eğer bir imaj bozulursa, bu imaj topyekûn tüm Türkiye`nin imajı olacaktır. Topyekûn bizim insanlarımızın imajı olacaktır. Anlatılmak istenen bir şey varsa, zaten bu güne kadar anlatıldığını düşünmek lazım. Söylenilmek istenen bir şey varsa, zaten bugüne kadar söylenildiğini düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir