• DOLAR 32.384
  • EURO 34.698
  • ALTIN 2402.589
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından Umut Kervanının düzenlediği kermese ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığından bir heyet, Gaziantep Umut Kervanı tarafından yetim, fakir ve muhtaç aileler yararına düzenlenen kermesteki tezgâhları tek tek ziyaret ederek yaptıkları hayır çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye ve onlara umut olmaya devam ediyor.

Düzenlenen kermesi ziyaret eden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyet, hayır işinde çalışan vakıf üye ve gönüllülerini tebrik etti.

Kentte yetim, fakir ve muhtaçlara yardım elini uzattıkları için Gaziantep Umut Kervanına teşekkür eden Göçer, "Allah hayırlarını kabul etsin. Kermesi gezdiğimizde özellikle şunu gördük; Umut Kervanı Vakfının yaptığı hayrın çok büyüktür. Buradaki kardeşlerimizin tamamının gönülden hizmet ettiklerini ve bu hayrın sürekli olacağını, bitmeyeceğini gördük. Kermese Gaziantep halkını çok fazla teveccühü var bizler de geldik katkıda bulunabilirsek biz de katkı bulunmaya çalışacağız inşallah. Bu konuda gerçekten kermesler halkın yararına yapılan etkinliklerdir. Hem maddi hem manevi yönüyle faydalıdır." dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan ise, "Başkanımıza kermese teşrifleri için çok teşekkür ederiz. Kermesi gezdiler. Çalışmalarımızla ilgili bizden bilgi aldılar. Allah kendilerinden razı olsun. Biz de kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Umut Kervan her yıl halka açık kermesler yapıyor. Maşallah halkımızın çok fazla ilgisi var. Burada yapılan kermes ihtiyaç sahibi aileler yararına yapılıyor. Umut Kervanı olarak başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu konuda bize destek olacaklarını söylediler." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir