• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Genç Memur-Sen yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genç Memur-Sen Gaziantep İl Başkanlığınca bu yıl ilk defa Suriye'nin Cerablus kentinde düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi ödül töreni büyük coşkuyla gerçekleşti.

Burada bir konuşma yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, ümmetin tüm çocuklarının kardeş olduğunun altını çizerek "Genç Memur-Sen'imizin, Türkiye'mizin 81 ilinde organize ettiği "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi'ni, ümmetin tüm çocukları kardeştir ve hepsi de bizim evladımızdır diyerek yurt dışına taşıdığımız Suriye Cerablus'taki ödül törenine katılan öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri ve velileri kitap ekseninde bir arada görmekten mutluyuz. Projeye katılan sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrenci, öğretmen, veli ve okul yöneticileri başta olmak üzere herkesi kitap paydasında buluşturan bu projenin ödül töreninde, yerel yöneticilerin; bu projenin çocukların kalplerine dokunma noktasında çok özel ve kıymetli olduğunu ifade etmeleri de bizi ayrıca memnun etti. Allah Celle Celaluhu bize bu programları daha güçlü bir şekilde devam ettirebilmeyi nasip eylesin. Ümmetin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile kılsın inşallah." dedi.  

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler ve projeyi yürüten öğretmenlere ödül ve plaket takdiminde bulunuldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir