• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya,  Bingöl'e geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, beraberinde bir heyetle birlikte Bingöl'e geldi.

YÖK Başkanı Çetinsaya'yı, Rektörlük binası önünde Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, rektör yardımcıları Prof Dr. Kazım Yoldaş, Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, Prof. Dr. Abdulaziz Beki ve üniversite yöneticilerinden oluşan heyet tarafından karşıladı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindeki heyet, Bingöl Üniversitesi Rektörlük makamına geçerek basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.

Bingöl'de bulunmaktan, Bingöl Üniversitesi'ni ziyaret etmekten son derece mutlu olduklarını belirten Çetinsaya, ''Bugün burada hem üniversitemizi gezeceğiz. Senato üyeleriyle, öğrencileriyle, öğretim üyeleriyle bir araya geleceğiz. Hem üniversitelerimizin sorunlarını, yükseköğretimimizin meselelerini konuşacağız. Ama aynı zamanda çözüm sürecinin ülkemize yapacağı katkıları, üniversitemize yapacağı katkıları, Bingöl'ümüze yapacağı katkıları hep birlikte değerlendireceğiz. Bizler nasıl katkıda bulunabiliriz daha çok. Bu süreç bize ne gibi katkılar getirecek, ne gibi yararlar getirecek, bunları hep birlikte İnşallah istişare edeceğiz" dedi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindeki heyet ile birlikte Fen Edebiyat Fakültesi'nde Bingöl Üniversitesi Senatosu'nda Bingöl Üniversitesi'ndeki bölümlerin öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile bir toplantıya katıldı. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir