• DOLAR 32.675
  • EURO 35.423
  • ALTIN 2501.478
  • ...
Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrenciler için etkinlik düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çocuk kulübü yetkilisi Hacer Kılıç’ın velilere yönelik konuşma yaptığı programda sinevizyon gösterimi yapılıp, Kur'an-ı Kerim'e geçen çocuklar Kur'an ayetleri ve meallerini okudular.

Eğitimcilerin gözetiminde her hafta pazar günleri düzenlenen ve 8 ay süren çocuk kulübü faaliyetleri kapsamında 2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik Kur'an-ı Kerim ve Elif Ba dersleri, Peygamber kıssaları, Sure ezberleri, Namaz öğretimi gibi derslerle birlikte hem eğitici hem de eğlendirici birçok oyun ve etkinlik düzenleniyor.

Çocukların seviyelerine uygun çalışmaların gerçekleştirildiği çocuk kulübü faaliyetleri velilerin de katılımıyla son programını gerçekleştirdi. Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte bu yılki faaliyetlerine “Kuran Okuyorum” adlı programla son verirken, öğrenciler dönemin son programını velileri ile birlikte yapmalarının mutluluğunu yaşadılar.

Program sonrası misafirlere çeşitli ikramlar sunulup, hazırlanan Çocuk Kulübü hatıra köşesinde öğrenciler, velileri ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Program çocukların yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerden oluşan kısa bir sinevizyon gösterisinin izlenmesi ile sona erdi.

(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir