• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
İpekyolu Kaymakamı Aydın: Gayemiz hemşehrilerimizi mutlu etmektir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İlçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleriyle buluşmaya devam eden Aydın, bu kapsamda nüfus bakımından en yoğun olan Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Aydın, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İlçe belediyesi tarafından yapılan hizmetler anlatarak, yapılması planlanan yeni çalışmalar hakkında bilgi verip mahallenin şikâyet, öneri ve taleplerini dinledi.

"Çalışmalarımızı belli plan ve program çerçevesinde yürütüyoruz"

Mahalleli ile yaptığı görüşme sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesi'nde yürütülen yol çalışmalarını da yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Aydın, "İlçemizde 50 mahallemiz var. Fırsat buldukça köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması gereken işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu buluşmalarımız neticesinde de İpekyolu Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Bugüne kadar İpekyolu'na güzel hizmetler gerçekleştirildi, bundan sonra da yine halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Gayemiz hemşehrilerimizi mutlu etmek"

Bütün mahallelerde belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Aydın, "Şu anda da Karşıyaka Mahallemizdeyiz. Fen İşleri ekiplerimizin burada yürüttüğü yol yapım çalışmalarını yerinde inceliyoruz.  Bizlerin de mahalle sakini vatandaşlarımızın da tüm gayreti buralardaki hemşehrilerimizin mutluluğu. Bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir