• DOLAR 32.246
  • EURO 34.676
  • ALTIN 2398.023
  • ...
4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklar hünerlerini sergiledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından açılan 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklar için düzenlenen "Kadim Oyunlar Şenliği" etkinliğinde bir araya gelen çocuklar, çeşitli oyunlar oynayıp eğlendi.

Adıyaman Eygi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katılan yüzlerce çocuk ailesinin heyecanlı bakışları arasında yeteneklerini sergiledi.

 

4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklar, çuval yarışı, ip atlama, halat çekme, sandalye kapma gibi çeşitli oyunları oynamanın yanı sıra yıl boyunca öğrendikleri dua ve sureleri de okuyup etkinliğe renk kattı.

Programa Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, il Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yanı sıra vatandaşlar ve çocukların aileleri katılım sağladı.

"Umudumuz çocuklardır"

Etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, "Çocukların olduğu dünya, başka bir dünya. Umudumuz çocuklardır. Onlar bu dünyayı daha güzel hale getirecekler inşallah. 4-6 yaş Kur'an kursu talebelerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenledikleri bu güzel etkinlikte çocuklarımızın neşesine ortak olduk, onlarla birlikte güldük, eğlendik. Çocuklarımızın iyi yetişmesi, gelecekte sağlam toplum için çok önemlidir. İnşallah çocuklarımız iyi yetiştikçe geleceğimiz sağlam, emin ellerde olacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir