• DOLAR 32.458
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2439.947
  • ...
`HÜDA PAR`da şahıslar üzerinde pazarlık yapılmaz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Heyeti, Kooperatif Başkanı Müslüm Karlı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. HÜDA PAR’ın hayırlı olması temennisinde bulunan Karlı, “Şimdiye kadar siyasi parti yöneticileri oy zamanında selam veriyorlardı. Seçimden sonra yüzlerini göremiyoruz. Bize böyle yöneticiler lazım değil. HÜDA PAR’dan beklentimiz halkla ve esnafla bir bütün olmasıdır. İnanıyoruz ki, HÜDA PAR’ın yapacağı hizmetlerle diğer partiler de kendilerine çekidüzen vereceklerdir.” diye konuştu.
 
Sanayi sitelerinin istihdama katkı sunduğunu ama Bingöl sanayisinin gelişmediğini dile getiren Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı şöyle dedi: “Siyasi partiler şahıslar üzerine bina edilmiş, hal böyle olunca vatandaş unutulur. Geçmişte bunun örnekleri çoktur. Şahıs ölünce parti içi, kazanlar kaynamaya başlıyor. Hür Dava Partisi’nde şahıslar üzerinde hesaplar yapılmaz. Şahıslar gelip geçicidir, halk hep vardır. Onun için inşaallah partimiz daima halkın ve esnafın yayındadır.”
 
Daha iyi ve daha güzel bir Bingöl için ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten TASALI ve beraberindeki heyet, karşılıklı hayır temennilerin ardından ayrıldılar.
(Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir