• DOLAR 32.501
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.752
  • ...
Batmanlı öğrenciler Ankara'yı gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği ve Batman Valiliği  işbirliğinde derslerinde başarılı 23 öğrenci ilk kez gittikleri   Ankara’da 3 gün süreyle  gezdiler.

 

TPAO 100. Yıl, Şehit Öğretmenler, Yunus Emre, Vakıfbank ve Kültür Ortaokulunda okuyan 23 öğrenci, ilk kez bindikleri uçakla geldikleri Ankara’da tarihi mekanları gezdiler.

 

Gezi hakkında bilgi veren Gönüllü Eğitimciler Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Erdoğan; Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Ankara Kültür Gezisi kapsamında her yıl Anadolu’nun muhtelif illerinden çalışkan öğrencileri Ankara’da misafir ederek, hayatlarında yaşayamadıkları birçok ilki yaşatmaya çalıştıklarını ifade etti.  Önceki yıllarda; Erzincan, Şırnak, Urfa Siverek, Yozgat İllerinin en çalışkan öğrencilerini konuk ettiklerini belirten Erdoğan, Bu sene ise “Çalışmak Sizden Uçurmak Bizden” ismi ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’ın en çalışkan 23 öğrencisini 3 gün süre ile Ankara’da misafir ettiklerini belirtti.

 

Erdoğan bu gezi öğrencilere, Ankara’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme yanı sıra daha sağlıklı iletişim kurabilme imkanı ve öğrencilerin kaynaşmasına katkı sunduğunu belirtti.  Geziye katılan öğrencilerin mutlu olması kendilerini memnun etiklerini belirten Erdoğan, önümüzdeki yıl il genelinde en başarılı olan öğrencilerini Balkanlara gezmeye götüreceklerini açıkladı.

 

Batmanlı öğrenciler gezi kapsamında kendisi de Batmanlı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret etti.  (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir