• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yol durumu ve kapalı yollar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Nisan 2022 tarihinde saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) 5 Mayıs 2022 tarihinde saat 07.00'ye (perşembe) kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere sorumluluğumuz altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsizdir.

2-Salihli-Alaşehir yolunun 0-3 ile 22-24. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları kapsamında her iki istikamette ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

3-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Osmancık-Merzifon yolunun 4-7. kilometreleri arasında Badal Tüneli yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

5-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometreleri arasında meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

6-Çanakkale-Bandırma yolunun 44-46. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde sanat yapıları imalatları çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Tokat-Sivas yolunun 37-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Artvin-Erzurum yolunun 55-56. kilometreleri arasında (Sebzeciler Mevkii) yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolu şeklinde tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

10-Çivril-Denizli yolunun 45-46. kilometreleri arasında platform daralması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir