• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep’te hırsızlık yapan 15 zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında 62 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen ve çok sayıda da suç kaydı bulunan 66 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15’inin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan, çeşitli suçlardan aranan 12 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedildi.

Ayrıca, Şehitkamil ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda bir eve operasyon düzenlendiği, evde yapılan aramada ise 100 adet uyuşturucu hap ve 1 adet tüfeğin ele geçirildiği bilgisi verildi.

Gözaltına alınan bir şüpheli hakkında ise yasal işlemin başlatıldığı aktarıldı.

Kent genelinde yapılan denetim ve kontrollerde 15 şahıs hakkında suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan gerekli yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir