• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Eskişehir'de bayram öncesi onlarca aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Vakfı, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve dünyanın birçok bölgesindeki yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Yetim ve ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında faaliyet yürüten Eskişehir Umut Kervanı, Ramazan bereketini paylaşmak isteyen hayırseverlerin yardımları sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

"Bizler de veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz"

 

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Eskişehir Temsilcisi İdris Aras, "Umut Kervanı Eskişehir temsilciliği olarak yardım faaliyetlerine devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında gıda kolisi dağıtımlarımız oldu. Ramazan Bayramı öncesinde de bu yardım faaliyetlerimiz inşallah aralıksız devam edecektir. Malum olduğu üzere ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemde, geçim sıkıntısı yaşayan yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz. İnşallah bizler de veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle hayırsever kardeşlerimize çağrıda bulunmak istiyoruz; katkı sunmaya devam etsinler çünkü insanlar bu dönemde daha fazla geçim sıkıntısı yaşıyor. Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin yüklerini bir nebze de olsa hafifletmek adına insanımızdan katkı bekliyoruz. Şimdiye kadar yardımda bulunan ve bundan sonra da yardımda bulunacak olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul buyursun." şeklinde konuştu. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir