• DOLAR 32.449
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2446.011
  • ...
Kan gönüllülerine Teşekkür Belgesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Kan Arıyorum Derneği ve Kızılay'ın Elazığ'da başlattığı kan toplama faaliyetleri yoğun talep üzerine süre uzatıldı. 5 günde içerisinde 300 ünite kan toplandığı açıklandı. Kampanyaya destek veren gönüllülere Teşekkür Belgesi verildi.

 

Konuyla ilgili olarak konuşan, Kan Arıyorum Dernek Başkanı Murat Özekinci," Yoğun talep olduğundan kampanyamız devam etti, bugün son bulacak. Kan toplama çalışmalarımıza destekte bulunan Elazığ halkına, sivil toplum kuruluşlarına, üniversite eğitim fakültesi öğrencilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Kan bağışına destekte bulunan ve teşekkür belgesi takdim edilen Fırat Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammer Bağşi,"Bu belgeyi üniversite öğrencileri adına alıyorum. Öğrencilerin Topluma Hizmet adı altında dersleri var. Bu projede yer aldılar, ders olarak görmediler. Gerçekten özverili bir şekilde çalıştılar. Umuyorum ki, istenilen rakamda bağış toplayabilmişleridir"  dedi.

 

Kan toplama çadırına destekte bulunan sivil toplum kuruluşlarına ve Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür belgeleri takdim edildi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir