• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Susanıngulleri Yeni Ara Yüzüyle Yayına Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Site editörü adına birçok kurum, kuruluş, basın ve internet sitesine gönderilen e-mailde, şu hususlara değinildi:

“Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla

2006 Yılında yayın hayatına başlayan Susanıngülleri internet sitemiz aziz İslam şehitlerinin hatıralarını canlı tutmak Susa Şehitlerinin uğradığı vahşice katliamı unutturmamak, Haberi kaynağından alıp zamanında sizlere ulaştırmak, İslam’ı esas alarak çerçevesini çizdiğimiz prensiplerimizle başladığımız yayın hayatımıza yeni ara yüzümüzle devam ediyoruz.

Yalan, yanlış, uydurma haberlere ve saldırganca tutumlara yer vermeden, doğru haberler, Susanıngülleri’ne has yazar kadromuz, seviyeli ve özgün yorumlarla, her zaman ve ortamda hakkı dile getirmeye ve hak bildiğimizi haykırmaya yönelik gayretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Zulmedenlerin, insan hak ve hukukunu çiğneyenlerin ve insan kerametine saygı göstermeyenlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkarıp deşifre etmekle birlikte, hakları ellerinden alınanların, zulme uğrayanların ve ezilenlerin sesi olmak ve onların sesinin daha da gür çıkmasına yardımcı olmak için Susanıngülleri olarak büyük bir özveriyle çabalarımız devam ediyor.

Susanıngulleri olarak hiç kimsenin kişisel haklarını çiğnemeden, hakikati ve gerçeği dolandırmadan, sulandırmadan, dile getirmeye devam edeceğiz. Herkesin elinden ve dilinden emin olduğu bir yayın çizgisi sürdürmeye çalışacağız.

Sitemizin içeriğinde özellikle; İslam dünyasını ilgilendiren güncel haberlerden Şehitlerin hayat hikayelerine, Çocuklarımız için fayda sağlayacak olan yazı ve çizgilerden Kültür ve Sanat haberlerine kadar birçok alandaki bilgi ve dökümanı bulabileceksiniz. Henüz yapım aşamasında olan susa çocuk sitemizde, özellikle çocuklarımız için hazırlanmış İslami emir ve yasaklara uygun yazı, bilgi, çizgi film, oyun ve benzeri bölümleri görebileceksiniz.

Ayrıcı sitemizin içeriğinde yayında olan veya henüz yayınlanmamış olan birçok İslami e-kitaba ulaşma imkanına sahip olacaksınız.

Hak yolda Hakk’a hizmet için başlayan bu çalışmanın görev ve mesuliyetini layıkıyla yerine getirebilmesi ve insanlarımızın bundan en iyi derecede istifade edebilmesi için siz değerli takipçi ve okuyucularımızdan Dua talebinde bulunduğumuzu belirtmek isterim. Allah Müslümanların yar ve yardımcısı olsun…”

http://susaningulleri.biz/index.php

Hürseda Haber


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir