• DOLAR 32.253
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2398.369
  • ...
Bitlis’te iftara yetişmeyenlere camide iftar verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırseverlerin katkılarıyla verilen iftar yemeğine 100’ü aşkın kişi katıldı. Ramazan ayında kentin farklı camilerinde yapılan etkinlikler, halkın takdirini topluyor.

 

İftar programında kısa bir konuşma yapan Bitlis İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temizkan, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu hatırlatarak, İslam coğrafyasının farklı noktalarında zor durumda olan Müslümanlara dua edilmesi çağrısında bulundu.

 Temizkan, “Bizleri bu ulu mabedin altında buluşturan Rabbime hamdolsun. Cenab-ı Allah, Ramazan’ı şerifi vesile kılarak bizi burada bir araya getirdi. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bugün bu manzaranın oluşmasına vesile olan başta buradaki cami görevlilerimiz olmak üzere katkı sunan hayırseverlerde Allah razı olsun. Allah, Ramazan’ı dolu dolu yaşamayı ve burada buluştuğumuz gibi bayramda da bir araya gelmemizi nasip etsin. Özellikle Mescid-i Aksa’da, Filistin’de ve farklı İslam coğrafyalarında zor durumda olan kardeşlerimizi de dualarımızda unutmayalım. İmkanlarımızı Ramazan boyunca mutlaka ihtiyaç sahibi olan mümin kardeşlerimizle paylaşalım.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir