• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR`dan Van Olay Gazetesi`ne Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, İl Muhasibi Muzaffer Balıkçı, tesislerinde dinleme cihazı bulunan Van Olay Gazetesi’ni ziyaret etti.
 
Gazetenin imtiyaz sahibi Fikret Özkan’dan bilgi alan Av. Rasim Sayğın, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, “Olayı ilk duyduğumuzda üzüntü duyduk. Bunu vahim bir olay olarak görüyoruz. Olayın en kısa sürede ve etkin bir şekilde soruşturulması gerekmektedir. HÜDA PAR olarak parti programımızda da bu gibi yasal olmayan dinlemelerin önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptık.  Olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Hangi aşamada olduğu, yetkili mercilerin konu üzerindeki çalışmaları ve atılan adımları titizlikle takip edeceğiz. Umudumuz faillerin biran önce bulunup, kamuoyu ile paylaşılmasıdır” dedi.
 
Desteklerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Fikret Özkan, olayın duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul’un kendilerini aradığını hatırlatarak, “Kendisinin kararlılığı açıkçası bizi memnun etti. Umudumuz, bu cürmü işleyenlerin bir an önce bulunmasıdır. Bölgemizdeki ‘Her işin altından devlet çıkar’ algısının kırılması isteniyorsa, faillerin bulunması gereklidir” diye konuştu.(Fırat Arslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir