• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Kamyon Restoran Bahçesine Girdi: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SAKARYA -Edinilen bilgiye göre, Yenikampüs Caddesi`ndeki yokuştan aşağı inen Ayhan Karaul (49) yönetimindeki meşrubat yüklü 54 YC 904 plakalı kamyon, sürücü sünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yol kenarındaki bir restoranın bahçesine girdi.


Bahçe duvarını ve bir ağacı deviren kamyon, restoranın bahç esindeki kişilere ve 30 metre uzaklıktaki park halindeki 34 AFS 53 plakalı lüks cipe çarparak durabildi.


Kazada, restoranın bahçesinde yemek yiyen Gözde Yazıcı (34), Fatma Serap Karadayı (40), Atilla Topkaya (65) ve eşi Arife Zeynep Topkaya (58) ile sürücü Karaul, yaralandı.


Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Altınova Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Arife Zeynep Topkaya, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Diğer yandan, olay yerinde inceleme yapan Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın oluş nedenini belirlemek amacıyla MOBESE görüntülerini inceleyeceklerini söyledi.

AA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir