• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul'daki etapla tamamlanacak.

Yarışma nedeniyle Anadolu ve Avrupa Yakasında yolların bir kısmı trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, her iki kıtada kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirlendi:

A Bölge Trafik Ekipler Amirliği'nce sabah 06.00 itibarıyla kapanacak yollar;

Sahil Kennedy Caddesi Samatya-Sirkeci arası çift yönlü, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Atatürk Bulvarı Yenikapı İstikameti, Kadir Has Caddesi, Abdülezelpaşa Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Galata Köprüsü, Reşadiye Caddesi.

Avrasya Tünel Avrupa’dan Asya’ya Geçiş istikameti saat 08.30 itibariyle bisiklet geçişi sonlanana kadar kapanacaktır. Kapanacak yollara çıkan cadde ve sokaklar kesişim noktalarından araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif Yollar; Fevzipaşa Caddesi, Balat Yolu, Cemil Birsel Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Atatürk Bulvarı Taksim İstikameti, Avrasya Tüneli Avrupa’dan Asya istikametine bisikletli grup Anadolu Yakası’nda E5'ten Kadıköy yönüne döndükten sonra açılacak ve alternatif yol olarak kullanılabilecektir.

B Bölge Trafik Ekipler Amirliği'nce 06.00 itibarıyla kapanacak yollar; 

Beyoğlu; Sıraselviler Caddesi ile Kazancı Yokuşu Kesişimi AKM İstikameti, Tak-i Zafer Caddesi, İnönü Caddesi, Mete Caddesi gidiş ve geliş, Taşkışla Caddesi, Mete Caddesi çıkışı, Askerocağı Caddesi, Kemeraltı Caddesi gidiş ve geliş, Necatibey Caddesi, Tershane Caddesi Karaköy İstikameti, Evliya Çelebi Caddesi Refik Saydam Caddesi Katılım İstikameti, Refik Saydam Caddesi Turabi Baba Caddesi Kavşağından Unkapanı istikameti.

Beşiktaş; Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Dolmabahçe Tüneli gidiş ve gelişi, Kadırgalar Caddesi, Meclisi Mebusan Caddesi gidiş ve geliş, Dolmabahçe Caddesi gidiş ve geliş, Beşiktaş Caddesi-Çırağan Caddesi istikameti, Cezayir Caddesi-Beşiktaş Caddesi çıkışı, Çırağan Caddesi gidiş ve geliş, Palanga Caddesi, Muallim Naci Caddesi, Kuruçeşme Caddesi Eski Divan Kavşak arası gidiş ve geliş, Kuruçeşme Caddesi, Bebek Arnavutköy Caddesi Bebek istikameti, Cevdet Paşa Caddesi

Sarıyer; Yahya Kemal Caddesi, Balta Limanı Hisar Caddesi, Balta Limanı Çayır Caddesi Sakıp Sabancı Caddesi katılım, Sakıp Sabancı Caddesi, Katar Caddesi Büyükdere Caddesi istikameti, Sarıyer Caddesi Katar Caddesi istikameti, Büyükdere Caddesi Aytekin Kotil varyant inişi Beşiktaş istikameti.

Şişli; Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi.

Alternatif Yollar: Refik Saydam Caddesi Taksim istikameti, Tarlabaşı Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Taşkışla Caddesi, Barbaros Bulvarı, Adnan Saygun Caddesi, Süleyman Seba Caddesi, Dereboyu Caddesi, Portakal Yokuşu Caddesi, Sekbanlar Sokak, İnşirah Sokak, Küçük Bebek Caddesi, Köybaşı Caddesi, Eski Büyükdere Caddesi.

C Bölge Trafik Ekipler Amirliği'nce 07.00 itibarıyla kapanacak yollar:

Üsküdar; Gümüşyolu Caddesi Baba Nakkaş Sokaktan İtibaren, Abdullahağa Cadde, Kuzguncuk Çarşı Cadde, Paşalimanı Cadde gidişli gelişli olarak trafiğe kapatılacaktır. Üsküdar-Harem Sahilyolunun Üsküdar Meydan ile Harem Otogarı Arası iki yönlü trafiğe kapatılacak olup Üsküdar İstikameti trafiğe açık olacaktır. D-100 Karayolu Ankara istikameti Harem ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı arası, İstanbul istikameti Uzunçayır Köprülü Kavşağı ile Avrasya Tüneli Girişi arası kapalı olacaktır.

Avrasya Tünel Asya'dan Avrupa'ya geçiş istikameti Saat 09.30 İtibariyle bisiklet geçişi sonlanana kadar kapanacak.

Kadıköy; Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi ile Uzunçayır Köprülü Kavşağı Her İki İstikamet, Taşköprü Caddesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı ve Bağdat Caddesi trafiğe kapalı olacaktır.

Maltepe; Turgut Özal Bulvarı Kadıköy istikameti Küçükyalı Evlendirme Dairesi önünden Bağdat Caddesi girişine kadar olan kısım trafiğe kapatılacaktır.

Alternatif Yollar; Beylerbeyi İstikametinden 15 Temmuz Şehitler köprüsü istikametini kullanacak sürücüler Beybostanı sokağı kullanabilir.

Üsküdar sahil yolunu kullanacak sürücüler, Hâkimiyeti Milliye Caddesi ve O-1 Bağlantı Yolu'nu kullanabilir. D-100 Karayolu üzerinden Kadıköy istikametini kullanacak sürücüler Göztepe Köprüsünü kullanabilir.

Taşköprü Caddesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı, Bağdat Caddesi ve Turgut Özal Bulvarını kullanacak sürücüler Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve D-100 karayolunu kullanabilir.

Çevre Yolları Trafik Ekipler Amirliği'nce 08.30 itibarıyla kapatılacak yollar; D-100 Karayolu Güney Yol Levent-Sarıyer Ayrımları (D-100 güney yoldan gelerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönüne gitmek isteyen araçlar Sarıyer-Levent ayrımlarından Büyükdere Caddesi'ne yönlendirilecektir.) Sait Çiftçi Katılım

Alternatif Yollar; Büyükdere Caddesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü

Genel Kapama Tedbirleri Saati 06.00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü

1. Balmumcu Ayrım (Esentepe Mevki) (Kapama Saati 08:30)

2. Sait Çiftçi Katılım (Kapama Saati 08.20)

Avrasya Tüneli Kapama;

1. Avrupa-Asya İstikameti (Kapama saati 08.30)

2. Asya-Avrupa İstikameti (Kapama saati 09.30)

Sirkeci-Kabataş Tramvay (Kapama Saati 10.00)

Sirkeci -Yenikapı Arabalı Vapur (Kapama Saati 06.00) (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir