• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, ALS hastası Yasin Asma’yı ziyaret etti.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Memleket gezileri kapsamında Adana’da bir dizi temaslarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, cihazlara bağlı, beyin okuma sistemi ve elektronik seslendirme yoluyla konuşabilen, Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastası Yasin Asma’yı evinde ziyaret etti.

Hakikatleri insanlara ulaştıranların çok az destekçi bulabildiklerini vurgulayan Yapıcıoğlu, şunları kaydetti: “Hakikati anlatan hiç kimse yılmamış ve Allah da onları sonuçtan sorumlu tutmamıştır. Bize düşen çalışmak, meşru hedefe giderken meşru vasıtalar kullanmaktır. Biz takatimiz yettiği kadar o meşru hedefe yürümeye çalışacağız. Sonuca takılmayacağız fakat elbette istiyoruz ki bu ses güçlensin.”

Düşüncelerini, karşısında duran elektronik cihaz sayesinde seslendirebilen ALS hastası Yasin Asma, daha önce hazırladığı bir kayıtla, Yapıcıoğlu ve eşlik eden heyeti selamladı.

Asma ailesi, Yapıcıoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine Yasin Asma’nın çıkarmış olduğu "Gözlerini Kapatmadan Göremezsin" isimli  şiir kitabını hediye etti.

Yapıcıoğlu, ziyaretinin sonunda "Rabbim kendisine iman eden kulların velisidir. O’nun yardımını kazanırsak, bize mağlubiyet yoktur ve o’nun rızasını kaybedersek, dünya namına her şey bile beladır musibettir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir