• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
Swoboda İddiaları Yalanladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemiğin ardından hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

Strasbourg`da düzenlenen AP Genel Kurul toplantısına katılan Swoboda, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, AB`nin vergi kaçakçılığı ve vergi cennetleriyle mücadelesine ilişkin görüşlerini aktardı. Alternatif enerji kaynaklarının kullanımının önemine değinen Swoboda, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bir basın mensubunun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemiğin ardından Türkiye`de bazı basın yayın organlarında çıkan kendisiyle ilgili "Türk hükümetiyle işbirliği yaptığı, bir cemaate yakınlık ve eşinin çalıştığı firmanın Türkiye`deki yatırımlarına" ilişkin iddiaları sorması üzerine Swoboda şöyle konuştu:

"Ben tartışmayı seviyeli tutmak istiyorum. Belki bu ifadeleri kullananların seviyeleri böyle olabilir ama bu kesinlikle benim seviyem değil. Her türlü ifade ve eleştiriyi kabul ederim fakat yalan olanları kabul etmem mümkün olamaz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir