• DOLAR 32.263
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2408.478
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

2-Anadolu otoyolunun Karabük kavşağı bağlantı yolunun Karabük istikametinde bulunan üstgeçit köprüsündeki genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle bağlantı yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım Devlet yolunun Ankara istikametinden Gerede sanayi kavşağı üzerinden sağlanmaktadır.

3-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

4-TİS Otoyolunun (Toprakkale-İskenderun) Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Bayramözü-Hirfanlı Barajı yolunun 0-5. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan (Kargın Selimağa köyü ile Karakaya köyünü birbirlerine bağlayan köy yolundan) sağlanmaktadır.

6-Gölköy-Mesudiye yolunun 27-29. kilometreleri ve 46-47. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Batman-Kurtalan-Siirt yolunun 20-25. kilometreleri arasında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tünelinde elektrik elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle her iki yönde bulunan tüplerde 30 Haziran 2022'ye kadar 08.00-20.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

9-İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 12. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Kumluca-Kemer-Antalya yolunun Phasilis geçişindeki tünel inşaatı ve bağlantı yolları yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 38-40. kilometreleri arası Kumluca istikametinden iki yönlü, 40-41. ve 43- 44. kilometreleri arasında ise Antalya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir