• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Yeni Muş Valisi görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ  - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 'Valiler Kararnamesi'  ile Muş Valisi olarak atanan Vedat Büyükersoy,  görevine başladı. Muş Hava Limanında eski  Vali Ali Çınar ile çeşitli kurum,  kuruluşların  amir ve yöneticileri tarafından karşılanan Muş'un yeni valisi Vedat Büyükersoy,  kendisini karşılayanların tek tek ellerini sıktı.

 

Yeni Valilik görevine başlamaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Büyükersoy;  “Heyecanlıyım çünkü ilk defa burada bir Valilik deneyimi yaşayacağım. Bölgeyi tanıyorum çünkü daha önce Güneydoğuda 5.5 yıl görev taptım. Görev yaptığım yıllarda vatandaşlarımla kaynaştım onlarla hep kucaklaştım. Kendimi hiç bir zaman yabancı görmedim çünkü hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Benim Muş'ta önceliğim insanların yaşam kalitesini yükseltmek, ekonomisini imkanlar nispetinde iyileştirmek olacak.'' İfadelerini kullandı.

 

Muş Valiliği görevinden sonra Bartın’a Valiliği görevine atanan Ali Çınar ise 2.5  yıllık süre içinde çok mutlu ve huzurlu bir görev yaptığını, Muş’tan ayrılırken de  mutlu ve huzurlu ayrıldığını söyledi. (M.Şirin Çağlayan/İnan Sur- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir