• DOLAR 32.262
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2404.044
  • ...
Ağrı'da gerçekleştirilen tefeci operasyonunda çok sayıda senet ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ağrı'da 'tefecilik' yaptığı belirlenen şahıslara yönelik 6 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, gözaltına alınan 5 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Konu ile ilgili Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ağrı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, ilimizdeki tefecilik faaliyetleri ile mücadele kapsamında yürütülen planlı çalışma neticesinde, tefecilik yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik, 30 Mart günü saat 06.30 itibariyle Ağrı merkezde bulunan 5 ikamet ve 1 işyerine yönelik eş zamanlı operasyon yapılmıştır." denildi.

Açıklamada, "Operasyonda İ.A., Y.A., M.A., M.A. ve K.A isimli şüpheliler yakalanmış olup iş yeri ve ikametlerinde çok sayıda senet, senetlerin kayıt edildiği defter, 1 adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Tefecilik suçunu işleyen şüpheli 5 şahsın, toplam 12 şahsı tefecilik kapsamında mağdur ettiği belgelenmiş ve Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 5 şüpheli şahıs savcılık ifadeleri akabinde adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir