• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ağrı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu "Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günde 2 kilo et bizden" çağrısının ardından harekete geçen belediye ekipleri Ramazan ayının ilk gününde Ağrı Et Kombinası kesimhanesine de hazırlanan etler her haneye 2'şer kilo olacak şekilde dağıtıldı.

Yürütülen çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Değerli hemşerilerim; sözümüz söz, durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza et dağıtımı yapacağımızı belirtmiştik. Ramazan ayının birinci gününden itibaren dağıtım işlerimize başlıyoruz. İlk gün belki biraz aksaklıklar olabilir her bir noktaya dört dörtlük ulaşamayabiliriz ama inşallah bir iki gün içerisinde sağlıklı şekilde her noktaya ulaştırmaya çalışacağız." dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların müracaatlarını üzerine dağıtımları gerçekleştirdiklerini hatırlatan Sayan, "Değerlendirmemizi yaptık ve inşallah en kısa zamanda maddi durumu iyi olmayan kardeşlerimize burada gördüğünüz hijyenik şekilde et kombinamız tarafından kesilen bu etler Ağrı’da ki kardeşlerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırılacaktır." şeklinde konuştu.

Et kesiminin ardından Sayan, hazır hale getirilen etleri paketledi, araca yerleştirdi. Son olarak hazırlanan et paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir