• DOLAR 32.381
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2407.642
  • ...
İNZAR DERGİSİ NİSAN SAYISI ÇIKTI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nisan ayında “RAMAZAN AYI” temasıyla okuyucularıyla buluşan İnzar Dergisi; “Şeytanların zincirlendiği, kötülüğün kapılarının kapanıp hayrın kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek  ayda daha iyi nasıl istifade edebilirim şiarıyla; hırslarımızdan azad olmuş bir ruhla, ahiretimizin derdini kuşanmakla beraber ümmete/İslam’a daha fazla nasıl yardımımız dokunabilir”  diyerek konuyu  tüm boyutlarıyla ele alıyor.

Ramazan Ayına eş zamanlı olarak denk gelen kutlu doğum vesilesiyle Efendimizin siretine de geniş yer ayırmakta.

Bu bağlamda Ramazan Ayı ile ilgili  Abdulkuddüs Yalçın en yüce terbiye mektebi yazısı orucun ulvi hedeflerini ele alırken, Dr. Abdulkadir Turan ise siyerin doğru okunmasını konu alan yazısı, siyerin sıradan bir biyografi kitabı olarak okunulamayacağını ne geçmişte ne de şimdi salih görüş sahiplerinin böyle bir niyetle siyere eğilmediklerini, tam aksine onu okurken yaşamlarına, küfür, şeytan ve nefisle olan mücadelelerine yön verecek bir niyetle siyeri derin derin araştırdıklarını işliyor. Ayhan Aktan'ın siyer atmosferini yakalamanın önündeki engeller konulu yazısı bu yegane doğru bakış açısını takviye ediyor.

İnzar Dergisi'nden yapılan yazılı açıklamada, ''Rabbimizden, Ramazan ayınızın mübarek olmasını, en bereketli bir şekilde istifade edilmesinin sizlere ve ümmet-i Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem)in her bireyine nasip olması, talebinde bulunuyoruz.'' denildi

Bu haberler de ilginizi çekebilir