• DOLAR 32.393
  • EURO 34.646
  • ALTIN 2386.232
  • ...
Yarın Teravih namazları başlıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayının müjdecisi olan Teravih namazları yarın akşam başlayacak.

Rahmet ayı Ramazan’a girmeye hazır mıyız? Coşku ve sevinçlerin dorukta olduğu bugünlerde omuzlarımızdaki dünya yükünü hafifletip manevi iklimden  kana kana içip istifade etmek için hazırlıklar yapılıyor.

Ramazan’a girişte büyükler kadar küçüklerinde heyecanlı olduğu gözlemlendi. Şimdiden tekne  orucu tutmanın hesabını yapan miniklerin gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi.

Ramazan büyüklerin bayramıdır. Rahmetin kanatları altında, Rabbin rızasına uygun bir hayatın ilk adımı olan Ramazan’da İlahi rızaya nail olabilmek adına tatlı bir yarışa başlayacaklar. İyiliklerin sınır tanımadığı bu Rahmet ayında ahirete yatırım yapılacak.

Dünya meşgalelerinden uzaklaştırıp ahiret tarlasının bereketlenmesi adına atılan her iyilik  tohumunun kalbi aydınlattığı gibi ruhu da kötülüklerden arındırması vesilesiyle  dünyayı daha güzel ve yaşanılır bir yer yapar.

Uzun kılınan  Teravih namazlarıyla hayatımızdaki ibadet açlığını hissedeceğiz. Namazla göğe yükselen ruhumuz teravih namazıyla hiç olmadığı kadar semada seyran edip o eşsiz manzarayı temaşa ederken bizlerde Rabbimizin huzurunda elimizi bağlayıp edebimizle affımızı isteyip  bize  hidayet vermesini isteyip  duracağız.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir