• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Ramazan ayı arefesinde yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam eden Umut Kervanı Yeşilli temsilciliği muhtaç ve yetim ailelere 3 aylarda gıda yardımı yapıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Yeşilli temsilcisi Metin Tekin, halkın ekonomik sıkıntılar çektiğini ve gün geçtikçe muhtaç sayısının arttığını belirtti.

Ramazan ayına sayılı günler kala hayırseverlerden daha fazla ilgi ve yardım beklediklerini belirten Tekin, Ramazan ayı boyunca gıda, kırmızı et ve nakit yardımında bulunacaklarını ancak bunların daha fazla kişiye ulaşması için hayır sahiplerini beklediklerini ifade etti.

"Ramazan ayı içerisinde de faaliyetlerimiz devam edecek"

Metin Tekin

Ramazan ayında hayırseverlerden infak, fitre gibi bağışları beklediklerini söyleyen Tekin, "Yeşilli Umut Kervanı temsilciliği olarak mübarek 3 aylar çerçevesinde yardım faaliyetlerimiz devam etmektedir. Ramazan ayının arefesinde olduğumuz şu günlerde recep ve şaban ayında gıda, et gibi çeşitli yardımlarda bulunduk. İnşallah bugünde Ramazan ayı öncesi muhtaç ve yetim ailelerimize gıda yardımında bulunacağız. Akabindeyse et dağıtımımız olacak. Ramazan ayı içerisinde de faaliyetlerimiz devam edecek. Ramazan ayının ortaları ve sonlarında nakit, gıda ve kırmızı et yardımlarımız aralıksız devam edecek." dedi.

Tekin, son olarak "Malum olduğu üzere bir ekonomik kriz söz konusu. Bundan dolayı halkımızın, özelliklede muhtaç ailelerin alım gücü çok fazla düştü. Fiyatlar çok yüksek dolayısıyla muhtaç ailelerin sayısı artmış durumda. Bu sebepten ötürü hayırsever kardeşlerimizi daha fazla katkı sunmaya davet ediyoruz. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi bizler veren el ve alan el arasında köprüyüz ve olmaya devam edeceğiz. İnfak eden kardeşlerimizin infaklarını tespit ettiğimiz ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür ederken tekrar değinmek isterim ki muhtaç aile müracaat sayımız çok fazla. Hayır sahiplerini daha çok infak etmeye ve katkı sunmaya davet ediyoruz." İfadelerini kullandı.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir