• DOLAR 32.267
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2411.721
  • ...
GAPSİYO Başkan Adayı Erdal Vurucu seçim çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odasının seçimleri 26 Martta Cumartesi günü yapılacak. 3 adayın yarışacağı seçimlerde Gaziantep’te 1990’dan beri pide fırıncılığı yapan Erdal Vurucu da aday olduğunu açıklamıştı.

Vurucu, adaylığını açıkladıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren Vurucu, yapılacak oda başkanlığı seçimleri için esnaftan destek bekliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında kentteki pide fırıncılarını, simitçileri ve yufkacıları ziyaret eden Vurucu, esnafla bir araya geliyor. Ziyaretlerde esnaf ile istişarelerde de bulunan Vurucu, tüm esnafı 26 Mart Cumartesi günü Zümrüt Düğün Salonunda yapılacak seçime katılmalarını istedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Vurucu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep Temsilciliğini ve Gaziantep Günebakış Haber Sitesini ziyaret etti.

Vurucu ve beraberindeki heyet, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep Temsilcisi İbrahim Koçyiğit ve Gaziantep Günebakış Haber Sitesi Haber Müdürü Mustafa Keskin tarafından karşılandı.

Koçyiğit ve Keskin, 26 Mart cumartesi günü yapılacak Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası (GAPSİYO) seçimi için adaylığını açıklayan Vurucu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar dilediler.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Vurucu, yaklaşık olarak bir yıldan beri seçim çalışmaları kapsamında odaya kayıtlı olan pideci, simitçi ve yufkacı esnafını ziyaret ettiklerini, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

“Mesleğimize sahip çıkmalıyız”

Sektörün sorunlarını iyi bildiklerini ve seçilmesi halinde çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Vurucu, “Ben ve yönetimim seçim gezilerimiz boyunca esnaflarımızın ortak sorunlarını dinledik ve bu yönde ortak çalışmalara yöneldik. Hepimizin bildiği üzere her geçen gün artan hammadde fiyatları sektörümüzü olumsuz etkilemektedir. Sonuç olarak hammadde ve ürün kalitesini arttırmak için buğdayın üretiminden başlayıp satışına kadar ki tüm aşamalarda süreklilik ve devamlılığı sağlanabilir tedbirler alma yönünde çalışacağız. Bu meslek hepimiz için çok değerli. Fakat günümüz koşullarından dolayı birçok meslektaşımız meslekten uzaklaşmaktadır. Bizim amacımız bunun da önüne geçmek, istihdamı sağlamak olacaktır. Tüm meslektaşlarımız mesleğimizin değerini çok iyi bilmeli ve mesleğimize sahip çıkmalıyız. Bu yolda sizlerin de desteği ile ilerleyeceğiz.” dedi.

26 Mart cumartesi günü yapılacak seçimde esnaftan destek beklediklerini belirten Vurucu, esnafı sandığa davet etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir