• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Gelen Rehber
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rehberin çağrısı geldi doğudan. Yeryüzü şaşkın. Yeryüzü mutlu ve sevinçlidir. Doğudan gelen rehberin ayak sesleri ve Allah ü Ekber nidaları tağutşah’ı korkutmaya başladı. Bir çağrı geliyor doğudan. Rehberin ellinde nurlu bir bayrak ve İslam inkılabının yanan meşalesi vardır. Ebede kadar dalgalanmak üzere ellere alınmış HZ. Hüseyin’in bayrağı ile geliyor Rehber.

Tağutşah’ın saraylarını sarsan korku çoğaldıkça çoğalıyor. Allah ü Ekber yeryüzü sarsıldı Rehberin azametinden. Tağutlar yıkılmaya başladı. Paslanmış kalpler çözülmeye başladı. Küfür ordusu şaşkın. Gelen Rehberin, Peygamberin torunu, Ali’nin oğlu, Hüseyin’in ordusunun komutanı olduğunu bilenler paramparça olacağının farkındalar.

Allah’ın Ayetlerini inkâr edenlere sırat köprüsünü hatırlatmaya, Peygamberleri bile doğuran Anaların olduğunu ve bu anaların torunlarının başörtüsüne dil uzatanlara cehennemin ne olduğunu anlatma zamanı gelmiştir. Ayet taşıyan bacılarımızı tahammül edemeyen tağutların yıkılacağı aşikardır.

Karanlığın havarileri İslam inkılabının meşalesini söndürmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bu Ümmetin aşka meftun yiğitlerinin sabrını taşırmayın. Ahde vefanın azameti karşısında uyumayı unuttuğunuzu biliyoruz. Peygamber sevdalılarının bir tek yiğidi binlere bedel olduğunu bildiğinizi de biliyoruz ey yezidin torunları.

Ey şehitlerin efendisi kalk ta Rehberine bak ki Peygamber ve Peygamber ehline sevdalanmışları gör. Ey Hüseyin, gelen Rehber İslam inkılabını meşalesini yakan rehberdir. Dağların bile taşımaktan kaçtığı davanı yüklenen rehberdir. Şehadet aşıklarının, peygamber sevdalılarının Rehberine binlerce selam olsun.

İkra ile bilgilenip, Selam ile birleşenlere ve doğudan gelen Rehberin çağrısını kabullenenlere sonsuz selam olsun.

Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilvan) - Yaş:21
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir