• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Tokat-Sivas yolunun 37-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

5-Salihli-Alaşehir yolunun 0-3. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları kapsamında her iki istikamette ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

6-Alaca-Sorgun yolunun 20-21. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü; 28-29. kilometreleri arasında ise yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Bartın-Kurucaşile Ayr.-Amasra yolunun 0-5. kilometreleri arasında bulunan Amasra Tünelindeki elektrik-elektromekanik işlerinin yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Zonguldak-Bartın İl Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 42. kilometresinde bulunan Ahatlar Kavşağı-Ahatlar Köyü-Amasra arasındaki eski yol üzerindeki servis yolundan sağlanmaktadır.

10-Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresinde bulunan Akyazı Tünelinde elektrik elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle her iki yönde bulunan tüplerde 08.00-20.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir