• DOLAR 32.277
  • EURO 34.74
  • ALTIN 2401.055
  • ...
Herzog’un babası da katil çıktı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

1992 yılında Türkiye’ye gelen Siyonist başı baba Herzog, Süleyman Demirel ve Turgut Özal ile görüşmüştü. Katil Herzog’un babası Türkiye’ye gelen ilk Siyonist başı olmuştu. Oğul Herzog ise 2008 yılından beri Türkiye’ye gelen ilk Siyonist başı oldu. Herzog’un Türkiye’ye gelişi ise büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Babası da katil!

İşgal rejimi sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un babası Haim Herzog’un Türkiye’ye gelen ilk Siyonist başı olduğu ortaya çıktı. 1918 yılında Kuzey İrlanda'nın başkenti olan Belfast'ta doğan Herzog, daha sonra işgal edilen Filistin topraklarına geçerek burada çok sayıda Müslümanı katleden milis gurubu Haganah’ hizmet etti. İkinci dünya savaşı yıllarda ise İngiltere ordusunda görev yaptı. Daha sonra yine işgal edilen topraklara dönen Herzog, işgal rejimin ilk istihbarat şefi oldu. Daha sonra işgal rejimin sözde cumhurbaşkanlığı görevine getirilen katil Herzog, 10 yıl boyunca Siyonistlerin liderliğini yaptı.1997 yılında Allah’a hesap vermeye giden Haim Herzog, çok sayıda Filistinli Müslümanın ölümünden sorumlu tutuluyor.

Herzog’un gelişi protesto edildi

Babası gibi katil olan Isaac Herzog da işgal çetesi saflarında Müslümanlara karşı savaştı. Daha sonra ise işgal rejiminde birçok görevde bulundu. Herzog, 2021 yılında Siyonistlerin lideri oldu. İşgal politikalarını devam ettiren Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak 9-10 Mart tarihleri arasında Türkiye’ye geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde Herzog’un Türkiye’ye gelişi protesto edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir