• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 143 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 25 Şubat ve 10 Mart tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde asayiş operasyonları gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonlar kapsamında “hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve ticaretini yapmak ile yağma” gibi suçlardan aranan 522 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda uyuşturucu, silah ve çalıntı malzemelerin ele geçirildiği bildirilen açıklamada, çeşitli suçlardan aranan 330 şüphelinin de yakalanarak adli makamlara teslim edildiği ifade edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 143 kişinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şüphelilerin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, bir araçta yapılan aramada 300 gram sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği, gözaltına altına alınan Y.A. hakkında yasal işlemin başlatıldığı bilgisi verildi.

Ayrıca, bir araçta yapılan aramada 11 kilo 150 gram sentetik uyuşturucu ile yakalanan 3 şüphelinin gözaltına alındığı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'sinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir