• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Müftülük kanaat önderleriyle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA -  İl Müftülüğü Bursa’nın kanaat önderlerini kahvaltılı bir ortamda bir araya getirerek fikir alışverişinde bulundu.

 

Bursa’da bulunan 15 civarında farklı dini merkeze bağlı 30 kişilik kanaat önderi ile yapılan kahvaltılı toplantıda pek çok konu üzerinde duruldu.  Özellikle halkın müftülükten bekledikleri taleplerin belli kesimler tarafından dile getirilmesi,  bu taleplerin karşılanma durumu, daha iyi hizmet yapmak için nelere ihtiyaç duyulduğu ve bütün kesimleri kapsayacak şekilde dini hizmetlerin yapılabilmesi için çıkarılacak yol haritasının istikameti tartışıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in selamlarını ileten İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın toplantıda, yeni bir yapılanma ile daha aktif rol alarak hizmete devam etmek istediklerini söylemesi dikkat çekti.

 

Kanaat önderleri ise Bursa’da ilk defa böyle bir toplantının yapıldığını, bu toplantı vesilesi ile müftülüğün her kesimle kucaklaşmasının sevindirici olduğunu, benzer toplantıların sıklıkla yapılmasında fayda olduğunu dile getirdiler.

 

Kahvaltılı toplantıda İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay camilerdeki hizmet standardını üst seviyelere çıkarmak istediklerini ve bu konuda kanaat önderlerinin fikir ve desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirtti. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir