• DOLAR 32.234
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2443.399
  • ...
Hür Gençlik, Şubat Ayı vesilesiyle Şehid Çetin Topçuoğlu'nun kabrini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş parti olarak gençleri ve maneviyatlarını önemsediklerini ve "Dünya Kudüs Haftası" münasebeti ile Adana şehidi Çetin Topçuoğlu'nun kabrini ziyaret ettiklerini belirtti.

Erkuş, "Gençlerimize Kudüs'ün önemini ve şehadet bilincini vermek amacıyla şehidimizin kabri başında toplandık, şehadet ve Kudüs aşkının zirve hali şu an önümüzde durmakta. Adı Çetin Topçuoğlu'dur." dedi.

Mavi Marmara Gemisi'nde Gazi olan Muhyettin Yıldırım ise, şehid Çetin Topçuoğlu'nun kısa gemi yolculuğunda bile güzel hasletiyle herkese örnek olduğuna, kararlılığına, sorumluluk duygusuna şahit olduğunu belirtti.

Yıldırım, bazı mağlubiyetlerin zaferler getirdiğine, Mavi Marmara Gemisi'nin de böyle bir zafer olduğuna dikkat çekerek, "Ben dahil tanıştığım tüm arkadaşlarımız şehid olmak için yol aldık Kudüs'e" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Tekvando sporunda dünya şampiyonluğu olan Topçuoğlu'nun, Mavi Marmara Gemisi baskını sırasında savunmanın en ön saflarında durduğu, eli silahlı birçok israil askerini etkisiz hale getirerek askerlerde büyük bir panik oluşturduğu için katillerin ilk hedefi Çetin Topçuoğlu oldu." şeklinde konuştu.

O günü ve yaşananları anlatan Yıldırım, "Onlara şehidliği, bizlere de şahitliği nasip eden Allah'a hamd olsun." sözleriyle konuşmasını tamamladı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir