• DOLAR 32.287
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2407.762
  • ...
Batman esnafı yoğun bir katılımla seçime gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, (BESO) 4 bini aşkın üyesiyle olağan kongresini gerçekleştiriyor.

İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongrede 2 liste yarışıyor.

Kongrede; Mehmet Sıddık Çiftçi ve Lokman Tüzün yarışırken kongreye yaklaşık 3 bin delege katılarak oy kullanıyor. Saat 17.00'ye kadar sürecek olan seçime katılımın ilk defa bu kadar yüksek olduğu gözlemlendi.

Seçimin iddialı Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı açıklamada, oda seçiminin Batman esnafı için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Çiftçi, kazanmaları takdirde Her zaman esnafımızın yanında olup esnaf devletin hibe ve desteklerinde faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Mehmet Sıddık Çiftçi

Seçilmesi durumunda esnafı e-ticaret, direk üretici ve ithalatçıyla buluşturacak seminerler vereceğini belirten Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için 4 yılda bir yapılan seçim günündeyiz. 4 bin 178 esnafımız oy kullanacak. Bu seçim Batman'a hayırlara vesile olsun. Bu seçimi Batman esnafı kazansın. En büyük projelerimizden bir tanesi e-ticaret seminerleri vererek esnafı bu dar boğazdan kurtarmaktır. İkincisi ise esnaflarımıza dair fuarlar düzenleyerek esnafı direk ithalatçı ve imalatçılarla buluşturmaktır." şeklinde konuştu.

"Devletin hibe ve destekleri için ne gerekiyorsa yapacağız"

Çiftçi, "Seçilmem durumunda Batman için ne gerekiyorsa yapacağım. Esnafla iç içe olacağız. Her zaman esnafımızın yanında olup devletin hibe ve desteklerinde faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir