• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
STK ve siyasi partilerden hükümete çağrı: İşgal rejimiyle normalleşme adımları atılmasın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siyonist işgal rejiminin başı Yitzak Herzog'un, 9-10 Mart tarihleri arasında Türkiye'ye yapmayı planladığı geziye tepkiler sürüyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Herzog'un yapacağı Türkiye gezisi ile Türkiye ile siyonist işgal rejimi arasında yeni bir dönemin başlayacağını söylemişti.

 

Yapılması planlanan ziyareti Van'dan kınayan STK ve siyasi parti yetkilileri, bu durumun Filistin halkına ve Kudüs Davası'na ihanet olacağını söyledi.

"Mübarek beldelerimizi necis çizmeleri ile kirletmesinler"

Selahaddin ve Fatih'in torunlarının Filistin'deki Müslümanları kurtaracağını ve özgürlüklerine kavuşturacaklarını belirten İTTİHAD-UL Ulema Van Temsilcisi Ali Aslan, "İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'yı da o zalimlerin kanlı çizmelerinin altından çıkaracaklar, azat edecekler. Ama o gün bazı insanlar için çok geç olur, bazı yöneticiler için çok geç olur. Bütün devlet yöneticilerine ve özellikle kendi devlet yöneticilerimize en büyük tavsiyemiz, Allah'ın düşmanları ile düşman olsunlar, dost olmasınlar. Kardeşlerimizin kanını döken bir terör şebekesinden bize bir hayır gelmez. Onlarla irtibatlarını kessinler ve Herzog'u da ülkemize getirmesinler. Yarın bunun hesabını Allah'a veremezler." dedi.

 

Aslan, "israil diye bir devleti de tanımıyoruz. Onlarla irtibatlarını kessinler ve onları bu memleketlere getirmesinler. Çünkü onlar necistir. Necisleri bu İslam memleketine getirmesinler, mübarek beldelerimizi de o necislerin ayakkabıları ile kirletmesinler." ifadelerini kullandı.

"İşgal rejiminin başının 'cumhurbaşkanı' sıfatıyla ağırlanması kabul etmiyoruz"

 

HÜDA PAR olarak siyonist rejimi işgalci olarak gördüklerini belirten HÜDA RAR GİK Üyesi Ferhat Aköz, "İşgalci bir rejiminin başının ülkeye davet edilmesini ve devlet başkanı sıfatı ile ağırlanmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz. Siyonist israil bir işgal rejimidir. Haksızlık ve zulüm yapan bir rejimdir. Kesinlikle bu rejimin başının cumhurbaşkanı davetiyle, cumhurbaşkanı sıfatıyla ülkeye davet edilip ağırlanmasını onlara verilecek bir destek olarak görüyoruz. Bu konuda parti olarak yapılabilecek her türlü tepkimizi ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"İşgal rejimiyle her türlü münasebetin kesilmesini istiyoruz"

Dünyada siyonizmin temsilcisi konumunda olan siyonist işgal rejimi ve başı Herzog'un Türkiye'ye gelmesini hiçbir şekilde istemediklerini ve kabul etmediklerini ifade eden Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Herzog denilen şahsın 1897'de İsviçre'nin Basel kentinde dünya siyonistlerini bir araya getirerek işgal rejiminin kuruluşu için adım atan Theodor Herzl'in torunu olduğuna dikkat çekti.

 

İktidar partisine de seslenen İlhan, işgal rejiminin büyük emellerine ulaşmasına engel olunması isteniyorsa Herzog'un gelişinin engellenmesi gerektiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimi ile her türlü iktisadi ve ticari ilişkilerin minimum seviyeye indirilerek her türlü münasebetin kesilmesi taraftarı olduklarına vurgu yapan İlhan, "Bizler Filistin halkının yanında, zalim siyonist israilin karşısında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"israil anlaşmadan anlamaz güçten anlar"

"Biz Türkiye Müslümanları olarak kesinlikle israil ile normalleşmek istemiyoruz." diyen Anadolu Gençlik Derneği Van Şube Başkanı Ömer Gündüz, siyonist işgal rejiminin bebek katili olduğuna dikkat çekti.

 

Gündüz, "israil'in başındakiler bebek katilleridir. israil kesinlikle anlaşmadan anlamaz, israil güçten anlar. Biz onlarla bir masanın etrafında oturup anlaşamayız. Normalleşemeyiz ve oradaki işgali normal bir olay gibi göremeyiz." diye konuştu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir