• DOLAR 32.114
  • EURO 35.18
  • ALTIN 2519.385
  • ...
Umut Kervanı Vakfı, 3. Bölge Toplantısı'nı Elazığ`da yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Umut Kervanı Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Elazığ, Bingöl, Malatya, Muş ve Diyarbakır illerine bağlı merkez taşra ve ilçelerde 2021 yılında yapılan faaliyetler, Umut Kervanı Vakfı 3. Bölge Koordinatörü Şahin Elelçi başkanlığında değerlendirildi.

Umut Kervanı Vakfı Elazığ, Bingöl, Malatya, Muş İl Başkanları ile yapılan toplantının ardından Şahin Elelçi 2021 yılı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Elelçi, gıda, giyim, nakdi yardım, kırmızı et, ev eşyası, kırtasiye, beyaz et, kurban vekaleti ve bunların yanında yurtdışında su kuyusu, kurban, süt keçisi, cami hissesi, Kur`an-ı Kerim, nakdi yardım, mevlit yemeği, zeytin dalı olmak üzere toplamada 17 bin 494 aileye yardım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Elelçi açıklamasının devamında;

"Bilanço olarak 3 milyon 776 bin TL tutarında bir yardım gerçekleştirdik. Bu faaliyetlerimizin asıl müsebbibleri hayırsever ve bağışçılarımızdır. Bu sebeple her bir bağışçımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Rabbim onları dünyada da ahirette de mutlu ve bahtiyar kılsın. Umut Kervanı olarak faaliyetlerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz." dedi.

Elelçi, sözlerinin devamında tüm hayırsever ve vakıf gönüllülerine teşekkür etti.

Toplantı sonrası Umut Kervanı Vakfı 3. Bölge Koordinatörü Şahin Elelçi ile Elazığ Vakıf yetkilileri ile birlikte hayırseverleri ve ihtiyaç sahibi aileleri yerinde ziyaret ettiler. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir