• DOLAR 32.35
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2403.843
  • ...
Balıkesir'de aranan 30 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde dün gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, aranma kaydı bulunan 30 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet fişek, 2 ruhsatsız tüfek, 6 adet kartuş ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilenlerden 11'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda ise 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 44 kilogram kıyılmış tütün, 1700 adet dolu makaron, 15 bin adet boş makaron, 3 adet sigara sarma makinası, bir adet nem ölçüm cihazı ve 150 adet sahte bandrol ele geçirildi.

Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince "Tütün ve Tütün Mamulü Kaçakçılığının" önlenmesine yönelik Bandırma ilçesinde yürütülen çalışmalarda ise bir şahsın iş yerine yönelik yapılan operasyonda, 4 bin 400 adet bandrolsüz dolu makaron, 35 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilirken konuya ilişkin 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan yasal işlem yapılan şahıs ile ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir