• DOLAR 32.27
  • EURO 34.735
  • ALTIN 2400.201
  • ...
Kritik NATO zirvesine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken gözler bugün yapılacak NATO zirvesine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı zirve, telekonferans yoluyla saat 17.00'de yapılacak. Ana gündem maddesi ise Rusya'nın askeri müdahalesi olacak.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinde 2. güne girildi. Rusya'ya yönelik peş peşe adımlar atılırken gözler bugün yapılacak kritik NATO zirvesine çevrildi. Saat 17.00'de yapılacak toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Liderler Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi ve son gelişmeleri ele alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Askeri harekat kabul edilemez.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı operasyona ilişkin, "Askeri harekatı kabul edilemez buluyor, reddediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

NATO Genele  Sekreterinden  açıklama!

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, dün yaptığı açıklamada "Yüzden fazla jet, yüz yirmiden fazla müttefik gemisi hazır bekliyor. Tüm bunlar savunma mekanizmamızın demir kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Ne olursa olsun bu ittifakı koruyacağız. Rusya şu anda çok ciddi bedellerle karşı karşıya" açıklamasını yapmıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir