• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kara yollarında son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 46-47. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Muğla- Kale Yolunun 24-27 km'leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Melenağzı-Akçakoca yolunun 6. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Trafik güvenliği nedeniyle; hafif tonajlı taşıtlar 6. kilometredeki servis yolundan, İstanbul istikametine gidecek olan ağır tonajlı taşıtlar Akçakoca-Düzce yoluna, İstanbul istikametinden gelen ağır tonajlı taşıtlar ise Karasu-Sakarya yoluna yönlendirilmektedir.

6-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Kahramanmaraş-Narlı-Gaziantep yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Akseki-Manavgat yolunun 0-1. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

10-Trabzon-Gümüşhane yolunun 23-25. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir