• DOLAR 32.421
  • EURO 34.626
  • ALTIN 2380.191
  • ...
Beşitaş, Güven Yalçın'ı ikna edemiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan 23 yaşındaki Güven Yalçın, Beşiktaş'ın sözleşme yenileme teklifine bir kez daha olumsuz yanıt verdi.

Daha önce basında yer alan haberlerde, siyah beyazlı yönetimin Güven'e 6 milyon lira garanti ücret önerdiği, ancak oyuncunun menajeri aracılığıyla bir milyon euro (15 milyon lira) talep ettiği belirtilmişti.

Aradaki farkın büyüklüğüne rağmen görüşmelere devam etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Güven'i imzaya ikna etmeyi yine başaramadı.

Gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş'ın Güven Yalçın'a son haftalarda fazla süre vermemesi siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti.

Güven, Süper Lig'deki son dört maçta toplam 42 dakika sahada kalabildi. Karagümrük maçında 11, Yeni Malatyaspor maçında 23 dakika şans bulan Güven, Antalyaspor karşısında 7, Adana Demirspor maçında ise sadece 1 dakika oynadı.

Bu dört maçta sadece üç gol atabilen Beşiktaş, Karagümrük'ü 1-0 mağlup ederken, diğer üç karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

2018'de Leverkusen'den transfer edilen 23 yaşındaki forvet, Beşiktaş formasıyla çıktığı 90 maçta 18 gol ve 7 asistle oynadı.

Güven bu sezon ise Süper Lig'de 20 maça çıktı, 4 gol attı ve 3 asist yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir