• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Öğrenciler Bilim Şenliği`ne hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Birbirinden farklı stantların yer alacağı şölende 20 farklı projede 54 öğrenci görev alacak.Temel amaçlarının genç nesilleri okumaya, düşünmeye ve bilimsel araştırmalara yöneltmek olduğunu söyleyen Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve TÜBİTAK Proje Yürütücüsü Abidin Gümüş, idealist, üretken, birikimli ve bilime meraklı gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Tüm Midyatlıları üç gün boyunca okul bahçesinde devam edecek olan bilim şenliklerine beklediklerini ifade eden Gümüş, şunları ifade etti.

“Bilimin ve araştırmanın önemi gün geçtikçe daha da artıyor. Genç nesillerimizi okumaya ve düşündürmeye yöneltiyoruz. Böylece gençlerimizin gelecek hedefleri daha sağlam temeller üzerine kurulacaktır. Etkinlikte öğrencilerimizin fen, fizik, kimya, biyoloji, teknolojik tasarım ve sosyal bilimler alanlarında hazırlamış olduğu birbirinden güzel ve ilginç projeler görücüye çıkacak. Gençlerimizin daha idealist, üretken, birikimli ve bilime ilgi duyan bireyler haline gelmesi için bu etkinliği çok önemsiyoruz”dedi

(M. Sait Başaran-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir