• DOLAR 32.661
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.487
  • ...
Bursa'da Siyer Yarışmasına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl Türkiye genelinde "O'nu Oku O'nu Yaşa' temasıyla düzenlediği Siyer Yarışması'na Bursa'dan binlerce kişi katıldı.

İl genelinde 20 okulda yarışmaya giren 10 binin üzerindeki çocuk, erkek, kadın yarışmacı, ödüllü yarışma için ter döktü. Yarışmaya giren çocukların velileri ise çocuklarını yarışmanın yapıldığı okulların bahçelerinde bekledi.

Yarışma hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı Bursa Koordinatörü Abdülkadir Ürün, "Bursa'da bu yıl Hazreti Muhammed'in hayatının anlatıldığı Siyer Yarışması'nın 11 'sini düzenliyoruz. 11 yıldır Bursa'da Siyer Yarışması programları düzenliyoruz." dedi.

Bursa'da yaklaşık 10 bin kişinin katılım gösterdiğinin altını çizen Ürün, "Siyer Yarışması'nı bu yıl Bursa'da merkez ile birlikte 20 ayrı okulda düzenledik. 10 bin kişinin başvuru yaptığı yarışmamıza yaklaşık yüzde 90 oranında katılım söz konusu. Yarışma süresine kadar ciddi bir emek harcandı. Onlarca okul, yüzlerce gözetmen ve binlerce katılımcının katılım sağladığı bir Yarışma oldu." dedi.

Ürün, son olarak yarışmaya katılım sağlayan, emek harcayan herkese teşekkür etti. (İLKHA)

 

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir