• DOLAR 32.784
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2457.906
  • ...
Söz Ya Resulallah
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aylardan yine Nisan. Kara kışlar bahara yerini bıraktı yine. Havada gül kokun vardı ya Resulallah. Karanlıkları yırtıp atmıştı nurun.
Yakubun Yusuf’u beklediği gibi beklerken kararan gözlerimizi nurlandırdın ya Resulallah. Mustazafları bir sevinç sardı, sıkıntılarımızı unutturdun ya Resulallah. Sevdalıların olarak yine tatlı bir hazırlık içinde şenlendik Köy köy, kasaba kasaba, il il sana hazırlandık ya Resulallah. Çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı sana koştuk sevdanla coştuk ya Resulallah. Hiçbir zorluğa aldırmadık hiçbir engel tanımadık korkmadık yılmadık yıkılmadık Yeri geldi kanımızı verdik, sana gelirken Sümeyye olduk canımızı verdik yinede yorulmadık sana koştuk ya Resulallah. Yine sevdanla meydanlara çıktık, sığmadık meydanlardan taştık ya Resulallah.

Ama Nisan bitti. Sevdan kokun nurun gidecek mi ya Resulallah? Gitme ya Resulallah, bizi yine mahzun bırakma. Söz. Seni sadece anmayacağız seni ve davanı anlayacağız ya Resulallah. Senin sevdanı sadece kalbimizde değil. Ticaretimizde okulumuzda sokağımızda şehrimizde evimizde hayatımızın her alanında yaşayacağız ve yaşatacağız ya Resulallah. Söz. Seni bu devrin Ebu cehillerine inat yaşayacağız. Seni ve bu sevdayı görmezden gelenlere inat daha çok seveceğiz ya Resulallah.
Söz ya Resulallah .. Söz.
 

Haftanın Yazısı

Meryem Çiftkardeş/Şanlıurfa/Yaş:30

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir