• DOLAR 32.204
  • EURO 35.281
  • ALTIN 2476.193
  • ...
Bu sözler CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ait!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber-Yorum/Hasan Yıldız

TV 5'de yayınlanan Kulis Ankara programının bu haftaki konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, seçmenin Millet İttifakı iktidarında kazanımlarını kaybetmeyeceğini belirtti.

Bunca yıllık CHP, geçmişine bakmadan bugün çok rahat bir şekilde konuşabiliyor. Başörtüsü sorununu bu ülkeye sokan kendileri değilmiş gibi bugün elde edilen kazanıma sahip çıkıyor. Hangi yüzle diye sorasım geliyor.

Başörtüsü zulmünü bu millete yaşatan, üniversite ve okullara almayan CHP’nin aklı bugün mü başına geldi. Bence hayır. Bu sözlerin tek nedeni uzun bir aradan sonra belki de ilk kez Cumhurbaşkanı olma hayaline bu kadar yaklaştığını düşündüğü için bu sözleri söylediği çok açıktır. Kurduğu hayalin kaybolmaması için bazı sözleri söylemesi gerektiğine inandığı için bu sözleri söylemiştir.

Bu sözleri kendi kanalında değil TV5 de konuk olduğu programda söylüyor. Muhafazakar ve inançlı insanların tercih ettiği bir kanalda konuk olunca onların duymak istediklerini söylemekte bir sakınca görmemiştir.

CHP’ye yandaş ve kandaş olan basın kuruluşları hala İslam’ın değerlerine saldıranları savunup arkalarında dururken, İslam’ın kutsallarını hedef alırken CHP liderinin “Baş örtüsü kazanımına sahip çıkmalıyız” sözleri siyaset için sarf  edildiği o kadar belli ki. Bunu  anlamak için ne arif olmaya ne de fazla zekaya ihtiyaç var.

Muhafazakar kesimin oyunu almadan kurduğu hayallerin hiçbirinin gerçekleşmeyeceğini bilen bir başkan bundan daha büyük sözler bile söylese şaşırmayın. Siyaset arenasında söylenen sözlerin ne denli içi boş ve yalın olduğunu bu millet çok iyi biliyor.

Seçimin  ayak sesleri yaklaştıkça buna benzer sesler belki de en üst perdeden verilmeye devam edecektir. Onlar istediği kadar bağırsınlar. Sesleri sandıklar açıldığı zaman kendiliğinden kesilecektir.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir