• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Siyer Yarışmasına gireceklere önemli duyuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açıklamada, 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkez ve binlerce noktada 11.’si gerçekleştirecek “O’nu Oku O’nu Yaşa” temalı ödüllü Siyer Yarışması’na hazırlanan yüzbinlerin heyecanına bir kez daha tanıklık edileceği belirtildi.

“Biz seni bütün insanlara ancak müjdeci ve uyarıcı olarak göndermişizdir; fakat insanların çoğu bunu bilmez.” (Sebe-28) ayet-i kerimeyle başlanılan açıklamada, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak, bütün benliğimizle ilan ediyoruz ki sıkıntılarımızın, problemlerimizin en güzel çözümü, çaresi, kurtuluşumuzun şifalı reçetesi, ilâhî hükümleri icraya, dünya düzenini kurmaya, sağlamaya memur Allah'ın Resulünde, O’nun fedakârlıklarla, sabırla, mücadelelerle dolu örnek hayatındadır.” denildi.

“Yarışmamız 337 merkez ve binlerce noktada yapılacaktır”

“İşte bu nedenledir ki Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak birçok etkinliğin yanı sıra, 2012 yılından bu yana her yıl Türkiye geneli ödüllü Siyer Yarışması düzenlemekteyiz” vurgusu yapılan açıklamaya şöyle devam edildi: “Bu yıl da 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkez ve binlerce noktada 11’sini gerçekleştireceğimiz ‘O’nu Oku O’nu Yaşa’ temalı ödüllü Siyer Yarışmasına yaşlısıyla genciyle, kadını, erkeği ve çocuğuyla hazırlanan yüzbinlerin heyecanına bir kez daha tanıklık edeceğiz inşallah.”

“Yarışmaya katılanlara SMS gönderilecek”

Yarışmaya katılanlara, yarışma yerleri sistemde kayıtlı olan cep telefonlarına SMS ile bugünden itibaren gönderilmeye başlanacağı hatırlatılan açıklamada, “Kendisine mesaj ulaşamayanlar ile yarışma günü farklı bir yerde bulanan katılımcı kardeşlerimiz yarışma yerini sitemizdeki ‘bize ulaşın (https://www.peygambersevdalilari.com/wp/destek-merkezleri/)’ bölümünde bulunan il temsilcilerimizi arayarak yarışma yapılacak yerleri öğrenip istedikleri yarışma merkezinde yarışmaya katılabilirler.” ifadelerine yer verildi.

“Yarışma pazar günü 11.00’da yapılacak”

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: “Yarışmamıza katılacak kardeşlerimizin 13 Şubat Pazar günü en geç saat 10.30’da yarışmaya girecekleri merkezde, yanlarında kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi ile hazır olmaları yeterlidir. Yarışma için giriş belgesi gerekmemektedir. Yarışmamız 1’inci ve 2’nci kategoride 60 soru, 3’üncü ve 4’üncü kategoride 75 soru olup, cevaplama süresi tüm kategoriler için 90 dakikadır. Bu yarışmanın hayırlara vesile olmasını ve böylesi bir organizasyona, bir şekilde ben de varım diyerek katkı sunan herkesten yüce Rabbimizin razı olmasını diliyoruz.”(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir