• DOLAR 32.483
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2439.675
  • ...
Duman Grubu, Özür Yok, Yanlış Anlaşılma Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Peygamberler ve sahabeler şehri Diyarbakır`da yarın açık hava konseri düzenlemeyi planlayan Duman Grubu, Mardin Büyük Otel`de verdiği konserde özür dilemek yerine yanlış anlaşıldıklarını ileri sürdü.
 
Mardin’de konser öncesi görüştüğümüz Duman Grubu menajeri Elif Konuray, grubun yanlış anlaşıldığı için üzgün olduğunu ileri sürdü. Mukaddesatlara saygılı olduklarını dile getirerek, Duman Grubunu, Kur’an ayetleriyle dalga geçilen “Rezil” isimli parçayı “2 yıldır söylemiyorlar” sözleriyle savundu.
 
Menajer Konuray, grup özür dileyecek veya tepkilere neden olan Diyarbakır konserini iptal edecek mi yönündeki bir soruya, Grubun bu gece vereceği konserde üzgün olduklarını dile getireceğini söyledi. Ancak konser sırasında yanlış anlaşıldıkların ileri süren Duman Grubu, ne özür diledi ne de üzgün olduğunu söyledi.
 
`Rezil` isimli şarkısında İhlâs Suresi ile dalga geçen Duman Grubu, Diyarbakır’da vermeyi planladığı konser öncesi halkın ve STK’ların tepkisine neden olmuştu. Diyarbakır’daki 49 STK bugün yaptıkları ortak açıklamayla grubun konserinin iptal edilmesini istemiş, aksi halde yasal tepkilerinin konser sırasında da süreceğini bildirmişti. (Mahsum Erden - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir