• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şanlıurfa'da otomobile silahlı saldırı: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, saat 21.00 sıralarında, Şanlıurfa- Diyarbakır kara yolunun 30'uncu kilometresinde Hamurkesen kırsal Mahallesi Badıllı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki 34 BKG 893 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başka bir otomobilden silahla ateş açıldı.

Saldırıyı düzenleyen kişiler otomobili olay mahallinde terk ederek kaçtı.

Olayın ardından bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobilde bulunan İbrahim K. ile Murat Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

"Saldırının 2017 yılında Siverek'te gerçekleşen cinayet ile bağlantılı olduğu düşünülüyor"

Şanlıurfa Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "5 Şubat 2022 tarihinde saat 21.00 sıralarında ilimiz Karaköprü ilçesinde Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir halindeki araca, başka bir araçtan silahla açılan ateş sonucu 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yapılan ilk incelemede; bu olayın İlimiz Siverek ilçesinde 2017 yılında V.U. adlı bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği cinayet ile bağlantılı olduğu değerlendirilmektedir. Meydana gelen olaya ilişkin adli makamlarca soruşturma başlatılmış olup, fail/faillerin yakalanmasına yönelik Emniyet ve Jandarma birimlerince bölgede çok yönlü çalışma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir