• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
BATSO seçimi 19 Mayıs`ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Nasıroğlu, 7 meslek grubunda 21 meclis üyesini belirlemek için 19 Mayıs’ta seçim yapılacağını açıkladı.

 

Nasıroğlu seçim ile ilgili yaptığı açıklamada, “Temennimiz o dur ki Batmanımızın iş ve ticaret dünyasının bu sınavı demokratik bir olgu ile kırgınlıklar ve ayrışmalar olmadan sonuçlandırmasıdır. 7 grup için aday sayısı şimdiden 100’ü geçerken, odamızın ek seçim listesine 2 günde 387 yeni üye eklendi ve daha önce borcunu ödemeyen üyelerimizden seçimlerde oy kullanabilme hakkına sahip olmak için 330 bin TL üyelik borçlarını ödemişlerdir” dedi.

 

Üye aidatlarının birilerinin ödediklerine ilişkin yapılan söylentilere itibar etmediklerini belirten Nasıroğlu, “Her bir oy insanın özgür iradesinin ifadesi ve onurudur,  Hiçbir üye arkadaşımızın 3-5 liralık aidat borcu ödenerek oylarına ipotek konulacağına inanmıyorum.  Buna teşebbüs etmek bile üyelerimizin onuru ile oynamaktır. Buna  teşebbüs eden varsa  ve bundan böylede etik olmayan yöntemlere başvuracaksa üyelerimizin seçim günü oylarının rengi ile en iyi cevabı vereceğine inanıyorum.   Bizim gelişmelere ilişkin anlayışımız ve bakışımız budur. Bu seçimde hangi görev için olursa olsun Batmana ’a hizmet etme yarışı içerisine giren üye arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir