• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Siirt’te dur ihtarına uymayan şüpheli şahıs, çaldığı malzemeleri atarak kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dur ihtarına uymayıp kaçan şüpheliler için yakalama çalışması başlatırken, şüphelilerin yere attığı poşette 21 adet cep telefonu, 2 adet tablet ve çeşitli elektronik cihazlar çıktı.

Siirt Valiliği, kent merkezi Conkbayır Mahallesi 302. sokak üzerinde durumundan şüphelenilen ve durmaları istenen ancak kaçmaya çalışan 2 şüpheli şahıstan M.B.’nin, aranan şahıslardan olmadığı anlaşıldığı, şahsın üzerinden herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Dur ihtarına uymayarak kaçan diğer şüphelinin koşarken bir adet poşet düşürdüğü, poşetin içerisinde çalıntı malzeme olduğu değerlendirilen 21 adet cep telefonu, 2 adet tablet ve beraberindeki çeşitli elektronik cihazlar ele geçirilmiştir. M.B adlı şahıs ve ele geçirilen malzemeler gerekli işlemler için Cumhuriyet polis Merkezine teslim edildi. Kaçan şahsın F.A. olduğu tespit edilmiş ve şahsın yakalanması yönünde çalışmalar devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir